Anda boleh terus join group whatsapp untuk mendapat info lebih lanjut disini ==>  Belajar Membuat Website (BMW)  atau anda boleh hubungi saya seperti dibawah;

 

Zoolkiff Ahmad

Call/Whatsapp: 019-9828862
Whatsapp: http://zoolkiffpakarwordpress.wasap.my

 

Siapa Saya

Assalammualaikum!
Hai,

Nama saya Zulkifly Ahmad atau nama IM saya Zoolkiff Ahmad. Saya adalah salah seorang urusetia yang mengendalikan kursus website wordpress ini.

Saya bekerja dengan Syarikat Oil and Gas terbesar di Malaysia selama 26 tahun dan jawatan terakhir saya ialah sebagai pengurus Operation Management. Kelulusan dalam bidang kejuruteraan kimia dari UTM 1990.

Saya telah terlibat dengan Internet Marketing ini secara sambilan sejak 2010 dan pernah belajar membuat website dan Internet Marketing dengan Sifu Aridz dan Sifu Mazelan Abas dan antara program yang saya sertai bersama mereka adalah program Affliate Global Domain International (GDI), Affiliate Auto Responder Traffic Wave, Tone Excel Simkad dan juga E Commerce Fingo. Saya juga pernah menjual beberapa produk digital di Clickbank.

Saya merupakan pelajar OpenEdu Sifu Irfan Khairi tahun 2016. Saya juga pernah belajar FB Ads dengan Sifu  Khairi Ariff  founder LIKEMETHOD

 

Zoolkiff Ahmad

Follow me:

Twitter: https://twitter.com/ZoolkiffAhmad
FB: https://facebook.com/Zoolkiff
FB Page: https://facebook.com/zoolkiffahmad